Downloads

 
Franchise folder.jpg

    Franchise folder

Juice Details Trading BV neemt rechten JuicyDetails over

De juicebar keten JuicyDetails  krijgt een gezond vervolg. Juicy Details Trading BV gaat het merk opnieuw als franchiseketen uitrollen. Er zijn momenteel 3 JuicyDetails vestigingen open, waarvan twee op Schiphol en 1 in Amstelveen.
De lifestyle juicebars van JuicyDetails  bieden een gezond en trendy alternatief voor fast food.  In een inspirerende en duurzame omgeving kun je genieten van smoothies en healthshots van de mooiste vruchten combinaties , die niet alleen goed zijn voor je lijf maar ook voor je stemming. Zo kun je op een lekkere manier je dagelijkse dosis antioxidanten, vitamines en mineralen bijtanken.
JuicyDetails legt de focus op gezonde en lekkere voeding met een "personal touch". Kern van het assortiment vormen de juices en smoothies  die door de Personal Juicers voor de neus van de klant vers worden bereid.
Het plan is om de komende jaren het merk en de keten , zowel nationaal als internationaal, verder uit te bouwen. Initiatiefnemer zijn Juicy Details Trading BV en Wim Heemskerk. Wim timmert met zijn trading in Vers al jaren aan de weg als toeleverancier van juicebar, apparatuur en ingrediënten in binnen en buitenland. Health centers, hotels en restaurants zijn de afnemers van zijn onderneming.
Via deze kanalen heeft Wim kennis gemaakt met HMS Host op Schiphol. Wim is vooruitstrevend en innoveert. Één van de innovaties is een belang in een plantage in Brazilië, waar diversen “super fruit” soorten worden verbouwt. Met name de “super fruit”  soorten, met een enorm hoeveelheid antioxidanten, krijgen bij Wim speciale aandacht. Alles MVO zegt Wim! Nieuwsgierig over het project in Brazilië? Neem dan een kijkje op de website:  www.pureamazon.com .
Met het premium juicemerk JuicyDetails  in haar pakket kan Juicy Details Trading als totaal leverancier en marktleider op de premium markt, inspelen op iedere vraag op juice & smoothie gebied. Om het merk verder te ontwikkelen en uit te bouwen is er een stabiel draagvlak gecreëerd door samen te werken met ondernemer Rishi Mehilal, Rishi is succesvol in o.a. de evenementen industrie en eigenaar van Melrose Security, ondernemer, adviseur en concept ontwikkelaar Robert Schulze, marketing Zeger Stinis en voor de projecten (o.a. schooljuice en BtoB) en tevens accountmanager Aida Montakab.
 
Met de overname van JuicyDetails kan Juicy Details Trading zich nog breder richten op innovatieve merk en concept oplossingen voor de juicemarkt, zowel voor de horeca als Retail.
Juicy Details trading zal met haar activiteiten een belangrijke speler worden in de sterk groeiende marktvraag naar gezonde juice oplossingen binnen horeca, catering, scholen en bedrijven.
Wel voegt Wim Heemskerk eraan toe; JuicyDetails moet premium blijven,… de naam, recepten, de hoge kwaliteit, 100% vers en het concept zijn zo onderscheidend dat het niet zou passen in een verdringingsmarkt.  Meer informatie nodig? Interesse in Franchise? Mail naar: wim@juicydetails.nl
 
 
Nuttige links

 www.voedingscentrum.nl